Hvem er VALUA?

VALUA finder de rigtige folk til den enkelte opgave, fx ingeniører, jurister og patentagenter, afhængigt af, hvad opgaven tilsiger.

Lea Langdeel Pedersen, MD, Patent Attorney.

Lea har tidligere arbejdet som reservelæge, har bred faglig viden om anatomi, fysiologi, somatiske og psykiatriske tilstande, samt om lægemiddler.

Uddannelsesmæssig baggrund: Cand.med. University of Copenhagen.

Khoa Huynh, Patent Attorney.

Khoa er specialiseret inden for medicinalkemi, hvor han har udført et SAR-studie på neuronale nikotine acetylkolinreceptorer. Hans ekspertiseområde omfatter desuden organisk kemi og farmakologi.

Uddannelsesmæssig baggrund: Cand.scient.pharm. University of Copenhagen.

Rose Rasmussen, Patent Attorney.

Rose har en kandidatgrad som ingeniør i Bioteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet, som giver hende en særlig stærk forståelse for emner relateret til genteknologi, life sciences, pharma og medicinsk udstyr.

Uddannelsesmæssig baggrund: Cand.polyt. Bioengineering, BSc. Environmental Engineering, Technical University of Denmark.

Sofie Hørlyck, Patent Attorney.

Sofie har en PhD i Pharmaceutical sciences fra Købehavns Universitet, hvilket giver hende et bredt kendskab indenfor molekylærbiologi, biokemi og pharma.

Uddannelsesmæssig baggrund: PhD., Cand.scient. Molecular Biology, University of Copenhagen.

Jakob Poulsen

symbion-portraet-19-jakob-beskaaret

Jakob Poulsen er European Patent Attorney og daglig leder af VALUA. Han har tidligere arbejdet indenfor både den generiske og innovative farmaceutiske industri, og har erfaring fra vidt variende områder, spændende fra patenterbarhedsvurderinger, udarbejdelse af patentansøgninger, over sagsbehandling, til indsigelser og retssager.

Jakob har et indgående kendskab til krænkelsesproblematik, appelsager, Legal Opinions, og har med succes arbejdet på at få ændret dansk praksis indenfor SPC området. Arbejdet indenfor mellemstore medicinalvirksomheder har bidraget til udviklingen af hans forretningsmæssige og politiske forståelse af større organisationer.

Jakob har i de senere år arbejdet bredt indenfor Life Science med farmaci, kemi, bioteknologi og medicoteknik, og har ligeledes arbejdet med forskellige procesteknologier, fysiske og mekaniske opfindelser, samt software. Hans uddannelsesmæssige baggrund omfatter:

  • Diplôme d’études supérieures universitaires Contentieux des Brevets en Europe (2017)
  • European Patent Attorney
  • European Trade Mark and Design Attorney
  • HD marketing
  • Ph.D. Solid State Chemistry, Kyoto University, Japan
  • Cand.Scient. Fysik-Kemi, Aarhus Universitet, Danmark
  • Exam. Art. Japansk, Aarhus Universitet.