Nyheder

Vi er altid åbne for at modtage uopfordrede ansøgninger.

Patentkonsulent søges

 • Er du European Patent Attorney eller måske på vej til at blive det?
 • Vil du udfordres fagligt, og er du i stand til at arbejde intensivt?
 • Er du god til at holde overblikket uden at miste sansen for detaljer?

Så er det måske dig, vi søger.

Derudover forventer vi at du:

 • er teknisk ekspert indenfor dit område
 • ikke nøjes med at påpege problemer, men løser dem på eget initiativ.
 • behersker dansk og engelsk på et højt niveau i skrift og tale og gerne har kendskab til sprog såsom tysk og fransk.
 • er selvmotiverende, elsker udfordringer og trives ved konstant at sætte dig ind i ny viden

VALUA tilbyder et konkurrencepræget og stimulerende arbejdsmiljø, hvor du hurtigt vil kunne få et stort ansvar og konkret kan se, hvordan din indsats skaber resultater. Vi arbejder inden for intellectual property rights (IPR), med speciel fokus på patentbeskyttelse. Vi prioriterer kontinuerlig faglig udvikling og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. I det daglige arbejde har vi et tæt samarbejde i virksomheden med henblik på at opnå de bedst mulige løsninger for vores kunder.

Jobbet er alsidigt, og du vil få en lang række forskellige arbejdsopgaver relateret til patenter og innovationsbeskyttelse, herunder:

 • Udarbejdelse af patentansøgninger, nyhedsundersøgelser og diverse analyser.
 • Håndtering af sager overfor patentmyndigheder; nationalt og internationalt.
 • Generel kunderådgivning.
 • Ad hoc kontoropgaver.

Har du ikke allerede har en baggrund indenfor patenter, men har en Ph.d., kandidatgrad eller tilsvarende indenfor et naturvidenskabeligt fag, f.eks. molekylær biomedicin, biokemi, molekylærbiologi, farmaci, veterinærmedicin, kemi, fysik, nanoteknologi eller lignende er du også velkommen til at sende os en ansøgning. Vi forventer, at du er nysgerrig i forhold til patenter og IPR generelt, og er indstillet på at lære, forstå og anvende den relevante lovgivning.
Grundet den krævende karakter af eksamen til at blive European Patent Attorney vil stillingen for kandidaten uden uddannelse indenfor patenter være specielt velegnet til en person i starten af sin karriere, der har mulighed for at afsætte en betydelig mængde tid til selvstændigt studie.

Ansøgning finder sted ved at sende motiveret ansøgning, CV, forventet startløn og scan af eksamensbeviser efter studentereksamen, hvoraf dine karakterer fremgår, i PDF format til: job@valua.dk snarest belejligt. Vi vil tillade os at opbevare tilsendte ansøgninger op til seks måneder efter modtagelsen, medmindre du per e-mail anmoder os om at slette ansøgningen tidligere.

VALUA søger Grafisk designer / IT-medarbejder

Praktik med mulighed for fastansættelse

Om virksomheden:

Virksomheden tilbyder ekspertløsninger inden for intellectual property rights (IPR) med specielt fokus på patentbeskyttelse, nationalt og internationalt. Virksomhedens patentagenter har en teknisk uddannelse som baggrund, og har derudover sat sig ind i lovgivning relateret til innovationsbeskyttelse, IPR og patenter. Virksomheden håndterer patentsager fra starten af processen, i form af udarbejdelse af patentansøgninger, indlevering og kontakt med myndigheder, frem til udstedelse og validering af patenter, og efterfølgende vedligeholdelse og forlængelser. Internt benyttes et administrativt IT-system, der er ved at blive opdateret.

Beskrivelse af arbejdsopgaver:

I forbindelse med opdatering af eksisterende IT-løsning, søges der en medarbejder til design og programmering af et drift-stabilt administrativt IT-system. IT-systemet er web-baseret, kodet i HTML, CSS, Javascript, PHP og MySQL, og udvikles løbende.

Vi kan tilbyde:

En chance for at arbejde projektorienteret med IT-løsninger til IPR. Du vil få muligheden for at være med fra begyndelsen af et nyt projekt, og få muligheden for at sætte et personligt præg på projektet. Der vil være mulighed for at fordybe sig i en konkret opgave, i et stimulerende arbejdsmiljø, hvor du hurtigt vil kunne få et stort ansvar og konkret kan se, hvordan din indsats skaber resultater.

Faglige kvalifikationer:

Vi søger en grafisk designer, bachelor/kandidat i datalogi, softwaredesign eller lignende. Du har kendskab til HTML og CSS, og gerne JavaScript. Kendskab til PHP og MySQL vil være en fordel. Du er interesseret i at arbejde med grafisk design og har gode engelskkundskaber. Interesse for programmering, udvikling og drift af IT-løsninger, samt godt kendskab til Microsoft Office, herunder specielt Excel, er en fordel.

Personlige kompetencer:

Som person er du ambitiøs, og har lyst og evne til at forbedre og udvikle dig. Du har evne til at arbejde selvstændigt og koncentreret. Du har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne, og har fokus på detaljer.

Ansøgningsfrist:

Der indkaldes løbende til samtale.