Nyheder

Vi er altid åbne for at modtage uopfordrede ansøgninger.

VALUA søger Grafisk designer / IT-medarbejder

Praktik med mulighed for fastansættelse

Om virksomheden:

Virksomheden tilbyder ekspertløsninger inden for intellectual property rights (IPR) med specielt fokus på patentbeskyttelse, nationalt og internationalt. Virksomhedens patentagenter har en teknisk uddannelse som baggrund, og har derudover sat sig ind i lovgivning relateret til innovationsbeskyttelse, IPR og patenter. Virksomheden håndterer patentsager fra starten af processen, i form af udarbejdelse af patentansøgninger, indlevering og kontakt med myndigheder, frem til udstedelse og validering af patenter, og efterfølgende vedligeholdelse og forlængelser. Internt benyttes et administrativt IT-system, der er ved at blive opdateret.

Beskrivelse af arbejdsopgaver:

I forbindelse med opdatering af eksisterende IT-løsning, søges der en medarbejder til design og programmering af et drift-stabilt administrativt IT-system. IT-systemet er web-baseret, kodet i HTML, CSS, Javascript, PHP og MySQL, og udvikles løbende.

Vi kan tilbyde:

En chance for at arbejde projektorienteret med IT-løsninger til IPR. Du vil få muligheden for at være med fra begyndelsen af et nyt projekt, og få muligheden for at sætte et personligt præg på projektet. Der vil være mulighed for at fordybe sig i en konkret opgave, i et stimulerende arbejdsmiljø, hvor du hurtigt vil kunne få et stort ansvar og konkret kan se, hvordan din indsats skaber resultater.

Faglige kvalifikationer:

Vi søger en grafisk designer, bachelor/kandidat i datalogi, softwaredesign eller lignende. Du har kendskab til HTML og CSS, og gerne JavaScript. Kendskab til PHP og MySQL vil være en fordel. Du er interesseret i at arbejde med grafisk design og har gode engelskkundskaber. Interesse for programmering, udvikling og drift af IT-løsninger, samt godt kendskab til Microsoft Office, herunder specielt Excel, er en fordel.

Personlige kompetencer:

Som person er du ambitiøs, og har lyst og evne til at forbedre og udvikle dig. Du har evne til at arbejde selvstændigt og koncentreret. Du har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne, og har fokus på detaljer.

Ansøgningsfrist:

Der indkaldes løbende til samtale.